Νίκου Βασιλική Νηπιαγωγείο Δημιουργίας

Βραβείο & έπαινος 2017 από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης/Ένα σχολείο διηγείται-Αφίσα.

Βραβείο & έπαινος  2017 από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης/Ένα σχολείο διηγείται-Αφίσα.
4ος  Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός.
Εικαστική σύνθεση-Ζωγραφική σύνθεση:
'' Ένα σχολείο διηγείται:4ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης''.








Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού (ΕΚΕΔΙΣΥ)και  το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων συνδιοργάνωσαν τον 4ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό με τίτλο: ''Ένα σχολείο διηγείται ''Στο σχολείο μας  υπάρχουν  αρχεία με παιδαγωγικό , εκπαιδευτικό υλικό παλαιότερων ετών ,αλλά ο χώρος του υπέστη δύο  φορές πλημμύρα με σοβαρότατες ζημιές (υγρασία ) στο αρχειακό υλικό  του... Η ανακαίνιση που ακολούθησε δεν μας άφησε τη δυνατότητα και τα  χρονικά περιθώρια να τα φροντίσουμε ,αλλά και να τα συντηρήσουμε ... Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στο διαγωνισμό παρουσιάζοντας τα τωρινά μας δεδομένα ...Τη ζωή μας στο 4ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης ... μέσα από τα μάτια ... τις ψυχές και τα μαγικά καλλιτεχνικά χεράκια των μαθητών μας...!!!
Δημοσίευση της βράβευσης μας στο παρακάτω link:
http://www.ekedisy.gr/category/drasis/mathitikoidiagonismoi/4os-mathitikos-diagonismos/
Από τη Νέα Υόρκη μέχρι τις Καλυθιές Ρόδου, από το Κερατσίνι ως το Ισραηλιτικό Σχολείο της Θεσσαλονίκης, μέχρι το Κορδελιό, την Πέλλα, το Βελβεντό, τη Χαλκίδα, το Μοσχάτο κι άλλες γωνιές της Ελλάδας οι μαθητές έδειξαν ταλέντο και ευαισθησία. Πολλές από τις ταινίες θα μπορoύσαν να σταθούν ακόμη και σε μεγάλα φεστιβάλ!

Τίτλος εικαστικής σύνθεσης :Το σχολείο ταξιδεύει…και με χάρη με μαγεύει!
Μας ταξιδεύει σε συναισθήματα ...αξίες ....ιδέες... σκέψεις...προβληματισμούς... και ανοίγει απλόχερα την αγκαλιά του , για να χαρίσει γνώσεις,φιλία, συνεργασία και ανιδιοτελή αγάπη...!
Βραβείο -Έπαινος οι τίτλοι διάκρισης και τιμής.


Έπαινος συμμετοχής ως συντονίστρια της δράσης...

Η πρόσκληση ...

Αφίσα της εκδήλωσης...


Τα βραβευθέντα νηπιαγωγεία...ανάμεσα τους και το 4ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης...